چه دلایلی برای ابتلا به سکسه های طولانی عنوان می شود؟

سکسکه یک حالت طبیعی برای همه ی افراد خواهد بود که می تواند بر اثر یک تغییر وضعیت اتفاق افتد. بنابراین توصیه میشود که دلایل بروز آن را مورد توجه قرار داده و بررسی نمایید. مخصوصا اگر دچار سکسکه طولانی مدت شده باشید.
یکی از مهم ترین دلایلی که برای سکسکه کردن عنوان شده در رابطه با تحریکی است که برای یکی از اعصاب بدن یعنی واگ اتفاق می افتد. بر اثر تحریکی که برای این عصب وجود دارد شما می توانید به صورت کاملاً غیر ارادی با تغییر وضعیتی همراه شوید که به دیافراگم فشار می آورد. پس از فشار تارهای صوتی هم بسته خواهند شد و صداهایی از شما به گوش می رسد. تمامی این اعمال به صورت غیر ارادی دیده می شود.
برخی از مواقع فرد به دلیل یک شوک روحی هم می تواند این علامت را از خود نشان دهد. به عنوان مثال زمانی که خبری استرس زا را می شوند در نهایت سکسکه یک واکنش غیر ارادی خواهد بود.
علاوه بر آن مشکلاتی در زمان مصرف مواد غذایی را تجربه خواهید کرد که یکی از آنها را خوردن یک لقمه بزرگ یا نوشیدن یک نوشابه از نوع گازدار می دانند. زمانی که شما قصد خوردن آن را دارید هوایی را به درون سیستم گوارشی راه می دهید و گاز مربوط به نوشابه هم می تواند به تشدید این باد اضافی کمک کند.
برخی باور ندارند که سکسکه از چند ثانیه تا چند ساعت و حتی چند ماه هم به طول خواهد انجامید. آیا با بدترین مواد غذایی که می توانید بخورید آشنایی دارید؟
آیا در زمان سکسکه نیاز به پزشک داریم؟
در واقع هر زمان که شما مشکلی را در سلامت عمومی بدن خود مشاهده می کنید باید در پی رفع آن باشید. سکسکه حالتی است که حتی برای چند ساعت هم نمی توان آن را تحمل کرد. بنابراین بهتر است تا در صورتی ادامه دار شدن آن برای مدت دو روز به پزشک مراجعه نمایید.
گاهی اوقات این تکانه های عصبی آنقدر شدت می گیرند که فرد توانایی نفس کشیدن خود را از دست می دهد. در واقع سکسکه های طولانی زندگی را بر انسان تحمل ناپذیر می کنند.
سکسکه که بیش از ۴۸ ساعت طول بکشد ممکن است در اثر عوامل مختلفی ایجاد شود که می توان آنها را در دسته های زیر قرار داد. متخصصان دلایل زیادی را برای سکسکه های طولانی مدنظر قرار می دهند که نمونه های آن به آسیب و ضربه عصبی بخصوص واگ، مشکلاتی در سیستم گوارشی، مشکل در لاله گوش و …. باز می گردد.
افرادی که در زندگی خود سکته را تجربه کرده اند بخصوص سکته مغزی در زمره ی افرادی قرار دارند که کاندیدا برای سکسکه های طولانی خواهند بود. برخی از تومورها وجود دارند که می توانند آسیب به سیستم عصبی را بیش از پیش تقویت کنند.
هرچه تومورها بزرگ تر می شوند فشار عصبی هم به نسبت افزایش پیدا می کند. هر چند که این امر بندرت بوده و مستلزم انجام آزمایشات دقیق پزشکی خواهد بود.
عفونت های مغزی همانند مننژیت یا حتی تورم در مغز، ابتلا به بیماری های عصبی همانند ام اس دلایل مهم دیگری برای این علامت هستند. بیماری دیابت در زمره ی بیماری هایی قرار دارد که در زمره ی علل ثانویه می تواند به سیستم عصبی فشار وارد آورد.
گاهی اوقات پیش می آید که پس از انجام یک عمل جراحی بدن عملکرد اصلی خود را از دست می دهد، بخصوص پس از بیهوشی های طولانی مدت که سکسکه یکی از عوارض آن عنوان می شود.
1 نظر
[…] l […]