کرونا و زنان باردار
زنان باردار به دلیل آن که در دوران بارداری خود از ضعف سیستم ایمنی رنج می برند، به انواع بیماریها از جمله کرونا مبتلا خواهند شد.در این مقاله به این موضوع پرداخته ایم که زنان باردار با چه ترفندهایی از کرونا فاصله می گیرند؟ با گشنیز همراه باشید.
یکی از هیجان انگیز ترین دوره های زندگی خانم ها، دوران بارداری آنها است. بخصوص افرادی که برای اولین بار حس پدر و مادر شدن را تجربه می کنند، برای آنها بسیار لذت بخش خواهد بود. اما در شرایط فعلی که بحران کرونا در کمین ماست، باید از یک سری لذت ها چشم پوشی کنید. خانم های باردار بهتر است تا موازین بهداشتی را رعایت کنند. زیرا ابتلا به این بیماری می تواند برای سلامتی آنها خطر آفرین باشد.
در حقیقت یکی از مشکلات که فرد را به ویروس کرونا دچار می کند، ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن اوست. این سیستم ایمنی می تواند به شیوه های مختلفی دچار مشکل شود. به عنوان مثال زمانی که فرد در دوران بارداری خود قرار دارد و جنین از او در حال تغذیه است، بدن ضعف بیشتری را تجربه می کند. در دوران بارداری حتماً میوه، سبزی و خوردن آب را جدی بگیرید.
بنابراین خانم های باردار با توجه به این مسئله برای ابتلا به کرونا در تماس بیشتری قرار دارند. باید مراقبت های لازم را در این رابطه انجام دهند. برای پیشگیری نیازی نیست تا خانم های باردار کارهای سنگینی را انجام دهند، ما در این مطلب به شما خواهیم آموخت که با چه ترفندهایی می توانید از ابتلا پیشگیری نمایید.
تقویت ایمنی در زنان باردار
از راه های پیشگیری از ورود این ویروس و فعالیت آن، تقویت سیستم دفاعی بدن است. بدن شما باید از هر نظر قوی باشد. بنابراین در اولین مرحله سعی کنید تا با مصرف غذای مناسب، سطح ویتامین ها را در بدن خود به نرمال نزدیک کنید. درمرحله بعدی از خانه خارج نشوید تا به انواع ویروس ها هرچند معمولی همانند سرماخوردگی هم دچار نشوید.
امن ترین مکان برای هر فرد عادی بخصوص زنان باردار، ماندن در خانه است. سعی کنید تا تنها در مواقع ضروری از منزل خارج شوید. به عنوان مثال تنها زمانی که برای چکاپ های ضروری نوبت ویزیت پزشک دارید از منزل خارج شوید. در زمان خارج شدن باید از ماسک استفاده کنید. زیرا شما از ناقل بودن یا نبودن افرادی که در یک مکان تجمعی با آنها در ارتباط هستید، هیچ اطلاعی ندارید.
راه انتقال ویروس کرونا به افراد سالم
حتی اگر شما یک فرد سالم باشید، این ویروس از طریق قطرات تنفسی به شما منتقل خواهد شد. این قطرات می تواند از طریق سرفه و عطسه مستقیم یا قطرات بجای مانده بر روی سطوح منتقل شود. بنابراین سعی کنید تا دائما دست های خود را با ژل ضد عفونی کننده تمیز کنید. از دست زدن به سطوح آلوده بدون دستکش خودداری نمایید.
از افراد آلوده فاصله بگیرید!
اگر در اطراف خود افرادی با علائم بیماری همانند سرفه، عطسه و تب طولانی مدت دارید، هرگز به او نزدیک نشوید. حتی اگر این فرد شوهرتان باشد! شرایط دفاعی بدن او با شما متفاوت است. شاید پس از مدت زمان کوتاهی بهبود یابد، اما شما در صورت ابتلا، وضعیت به مراتب بدتری را تجربه خواهید کرد. سعی کنید تا هر چند ساعت یکبار دست های خود را با آب و صابون شست و شو دهید.
در همین زمینه بخوانید:
از شایعه تا واقعیت مشکلات تنفسی پس از بهبودی کرونا
توصیه های ضد کرونایی در بانکها